Om Lotus Belle

 

Lotus Belle är en glampingtält-tillverkare med en unik och innovativ design. Tälten kännetecknas av en minimalistisk estetik och en god rymlighet som ger dig möjlighet att stå upprätt på hela golvytan. Företaget är baserat i Bristol, England, med försäljningskanaler runt om i hela världen.

 

Lotus Belle-designern Harriet Seddon har gjort något som många drömmer om, nämligen att förvandla sin passion till sitt arbete. När hon växte upp i södra England tillbringade hon somrarna tillsammans med sin familj på campingplatser och började designa tält. I 19-årsåldern, under sina designstudier, började Harriet att arbeta på vad som senare kom att bli Lotus Belle.

 

År 2012 började den kommersiella produktionen av Lotus Belle-tälten. Med hjälp av bra och tåliga material ville hon stoppa slit-och-släng-kulturen för bl.a. plasttält. Mottot hon arbetade efter blev därför: Tält för livet, inte soptippen!

 

Inom kort blev Lotus Belle känt i hela världen inom glampingscenen och våra tält finns nu i alla världsdelar och i världens vackraste hörn. I snart 10 år har vi designat och tillverkat estetiska glampingtält med den karakteristiska klockformade designen.

 

Lotus Belle är den perfekta lösningen för de som vill addera extra komfort till den traditionella campingupplevelsen. Oavsett om det är en långsiktig lösning, ett pop up-paradis på festivaler eller för korta utflykter, så passar Lotus Belle för uppgiften.

Länk till Lotus Belle UK: https://lotusbelle.co.uk/

 


 

Om Lotus Belle Nordic-teamet

Lotus Belle Nordic är den officiella nordiska distributören av de patenterade Lotus Belle-tälten. Vi är ett familjeföretag baserat i södra Danmark.

Lotus Belle Nordic är en familjeverksamhet bestående av mig, Jørgen Peter, och min son Jonas. Jag upptäckte Lotus Belle-tälten när min fru ville utveckla sin campingplats. Efter lite research hittade jag Lotus Belle, som vi beställde hem ett par tält från. Vi har nu i 4 år upplevt gästernas djupa glädje över att få umgås i dessa vackra tält.

 

Efter att ha varit säljare under några år valdes jag till officiell förhandlare av Lotus Belle i Norden. Jonas blev en del av företaget under 2020 och hjälper bl.a. till med kundservice, marketing och e-commerce.

 

Vi, båda två, älskar den nordiska naturen och har arbetat tillsammans i både Grönland, Island och Norge. Det är viktigt för oss båda att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt, så att våra tält kan få ett långt och bra liv och lägga grunden för många härliga naturupplevelser.

 

Vi hoppas att du/ni blir sugna på att tälta 😊 Lotus Belle-teamet vill göra allt vi kan för att skräddarsy en lösning som passar just dig.

 

Vänliga hälsningar

 

Jørgen Peter, Ägare

 

Jonas, Country Manager Sverige

 

Copyright: Michael Thorbjørnsen


 

Lotus Belle Nordic är associerad partner till SCR -Svensk Camping