Frakt och leverans av Lotus Belle-tält i Sverige och Norden

Vi levererar våra tält till hela Sverige och vi levererar både till privatpersoner och företag.

Fraktkostnaden räknas ut baserat på vikt och leveransadress. Våra tält är stora och tunga på grund av deras robusta material, vilket reflekteras i fraktkostnaderna. Vi vill göra allt vi kan för att hitta den billigaste möjliga fraktlösningen för dig.

 

Leverans med PostNord

När du beställer från vår webbshop har du möjlighet att välja leverans med PostNord. Priset på en leverans med PostNord ligger vanligtvis på ca 2000-3500 kr per tält, beroende på din adress. Det beräknade fraktpriset visas i kassan när du har angett din adressinformation.

 

Obs!

Kontakta oss om du vill beställa mer än ett tält. I så fall kan vi ev. skicka det på pall till ett mycket bättre pris.

De flesta tillbehör skickas som vanliga paket. Tält skickas som så kallade styckegods, då de är för stora för att skickas som vanliga paket.

Upphämtning

Du har alltid möjlighet att hämta din order hos oss och på så sätt slippa fraktkostnaden, om du skulle vara på besök i Danmark😊. Adressen är Vindebyørevej 52, 5700 Svendborg, Danmark. Det tar ca 2 timmar med bil från Köpenhamn att komma hit. Vi kan ev. ordna med personlig leverans till dig i Köpenhamn efter närmare överenskommelse.

Leveranstider

Varor på lager: 4-12 vardagar (PostNord)

Beställningsvaror: ca 4 veckor

 

Ordrar skickas normalt inom 2 arbetsdagar efter beställning. Efter att ordern har gått ut för leverans skickar vi dig ett mail med beräknat datum och tid för leverans samt spårningsinformation från PostNord.

Vänligen se till att vara hemma omkring den beräknade tidpunkten för leverans, eller lämna instruktioner åt personen som levererar, så att denne vet var paketet kan ställas om ingen är hemma. Om paketet inte kan levereras, utan måste gå i retur, står du för returkostnaden.

 

Vi kan inte garantera datum och tid för leverans eller att spårningsinformationen är korrekt, då denna information kommer från PostNord. Ibland försenas leveransen trots att alla parter har gjort vad de har kunnat.

 

Ditt paket

Ditt tält levereras i två paket på 30-45 kg vardera (Airbud/Airbelle levereras dock i en låda på 36 respektive 66 kg). Det ena paketet innehåller tältdukarna och det andra innehåller golvet, tältstänger, linor, tältpinnar etc. (se bild).

Innehållet i varje paket är inpackat i en kanvaspåse. Kanvaspåsarna fungerar som skyddsemballage, men kan vara smarta att spara för förvaring av tältet off-season.

Retur

Vi kan tyvärr inte erbjuda gratis retur, då tälten är dyra att skicka. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Vi vill dock göra allt vi kan för att hjälpa dig att hitta den billigaste fraktlösningen om du ångrar ditt köp och vill returnera varan.